Zoekt u een arbeidsrecht advocaat in Amsterdam?

  1. In 5 minuten offertes aanvragen
  2. Concurrende tarieven
  3. Vergelijk en maak uw match
Start hier

De Arbeidsrecht Advocaat in Amsterdam

Waar kan een advocaat arbeidsrecht u bij helpen? Denk aan een ontslagprocedure bij de kantonrechter, beoordelen van een concurrentiebeding, dreigend ontslag, beoordelen van een vaststellingsovereenkomst, onderhandelen over een gouden handdruk, het eenzijdig wijzigen van arbeidsvoorwaarden en achterstallig loon. Nergens anders zijn zoveel advocaten werkzaam op het gebied van arbeidsrecht als in Amsterdam. Dat betekent veel concurrentie en scherpe tarieven voor opdrachten binnen het arbeidsrecht.

Arbeidsrecht Advocaat in Amsterdam luistert naar uw wensen

Met LegalDutch kunt u rekenen op een advocaat arbeidsrecht die niet bezuinigt op kwaliteit, maar wél op kantoorkosten. Dat sluit aan bij een trend, waarbij vooruitstrevende advocaten een topkantoor verruilen voor de oprichting van een eigen (niche) kantoor. Zij hebben de deskundigheid van een advocaat van een groot kantoor, maar hanteren betaalbare uurtarieven. Bovendien kiezen ze voor een open, persoonlijke en eerlijke manier van communiceren. Onze arbeidsrecht advocaat in  Amsterdam:

  • Luistert naar uw wensen en behoefte
  • Is transparant over zijn werkwijze en tarief
  • Heeft gemiddeld tien jaar ervaring

Maak een match met de juiste arbeidsrecht advocaat in Amsterdam

LegalDutch is een onafhankelijk platform voor het vinden van de juiste advocaat. U plaatst kosteloos een opdracht en ontvangt snel drie concurrerende pitches van advocaten, voorzien van helder profiel. Vergelijk en maak een match met de meest geschikte arbeidsrecht advocaat in Amsterdam. Door een advocaat te laten pitchen, krijgt u inzicht in prijs en kwaliteit. Zo ontstaat meer concurrentie tussen advocaten ondering. Dat maakt juridische dienstverlening transparanter, toegankelijker én beter betaalbaar.

Hulp nodig bij het vinden van een advocaat arbeidsrecht in Amsterdam? Bel ons op 020-2623515

Hoe werkt het?

Onze arbeidsrecht advocaten in Amsterdam

Advocaat in Amsterdam
"Uiteindelijk heb ik maar één belang, en dat is dat elke cliënt na afronding van
de zaak volmaakt tevreden is over mijn
dienstverlening en de prijs"
Advocaat in Amsterdam
"Ik breng complexe zaken terug tot de
kern. Daarbij staat open, eerlijke en
heldere communicatie met de klant
voorop"
  1. Hebben gemiddeld 10 jaar ervaring
  2. Gewerkt bij een topkantoor
  3. Rekenen géén hoge kantoorkosten
  4. Verplaatsen zich in uw wensen

Populaire juridische opdrachten in Amsterdam

Opstellen vaststellingsovereenkomst

"Uitstekende advocaat arbeidsrecht gevonden in Amsterdam die voor een vaste prijs een vaststellingsovereenkomst heeft opgesteld."

Arbeidsovereenkomst beoordelen

"Via LegalDutch hebben we een prima advocaat arbeidsrecht gevonden die de arbeidsovereenkomsten tegen het licht heeft gehouden."

Procesbijstand bij conflict met werknemer

"Onze advocaat arbeidsrecht was buitengewoon kundig en kon juridisch jargon zeer goed uitleggen in gewone mensen taal. Een verademing om zo zaken te doen"

Juridisch advies bij reorganisatie

"Via LegalDutch ontvingen we binnen twee dagen concurrerende offertes van zeer kundige advocaten voor een met spoed in te zetten reorganisatie. Waarom was dit er nog niet?"

Advies bij secundaire arbeidsvoorwaarden

"Als ondernemer heb ik weinig grip op de juridische markt en wat het kost om juridische dienstverlening in te kopen. Via LegalDutch kreeg ik meteen overzicht"

Beoordelen van concurrentiebeding

"Gespecialiseerde advocaat gevonden voor het beoordelen van een concurrentiebeding die ook nog werkt voor een eerlijk tarief"