Gastauteur van LegalDutch

LegalDutch is niet alleen een snelgroeiend, onafhankelijk platform voor het matchen van rechtzoekenden met advocaten. Het is tevens een publicatieplatform voor juridisch nieuws en juridische achtergronden, dat een breed publiek wil informeren en levendig debat wil entameren. Dat doen we vanuit de filosofie dat we alleen publiek aan ons kunnen binden met toegankelijke en kwalitatief hoogwaardige informatie. We zoeken daarom naar advocaten die met plezier over ontwikkelingen binnen hun vakgebied schrijven.

Wat kunnen we u bieden?

Met onze journalistieke ervaring zijn we in staat uw artikelen aantrekkelijk te presenteren en onder de aandacht brengen. Bovendien beschikken we over de expertise hoog in de zoekresultaten van Google te verschijnen door zoekwoordanalyse en het slim positioneren van zoekwoorden in uw artikelen. Bovendien is de kans op een top10-notering van uw artikel in Google groot dankzij de groeiende populariteit van de website. Natuurlijk nemen we standaard een auteursomschrijving op onderaan ieder artikel, inclusief een link naar uw website. Uw publicaties op LegalDutch kunnen kortom uw zichtbaarheid op internet sterk verbeteren.

Ter illustratie een artikel over de “generieke zorgplicht”, dat een nummer één-positie heeft in Google:

generiek

Uw bezoekstatistiek

Als gastauteur krijgt u van ons maandelijks een overzicht van uw ranking, bezoekstatistiek en de wijze waarop lezers uw artikel(en) hebben gevonden.

Wat wij van u vragen?

Wij stellen het zeer op prijs als we gelegenheid krijgen uw bijdrage als eerste te plaatsen. Dat vergroot de kans op een goede ranking. Ook raden we sterk aan uw Google-plus profiel te koppelen aan uw artikelen. Een account is binnen vijf minuten aangemaakt. Met de koppeling wordt u zichtbaarder als auteur van het artikel in de zoekresultaten, wat een positief effect heeft op de click through rate. Met andere woorden: u wordt beter gelezen. Vanzelfsprekend kunnen we assisteren bij het op de juiste manier instellen van Google-plus.

Voorbeeld van zoekresultaat met auteur-foto via Google-plus:

plus

Hoe werkt het?

Na ontvangst van uw artikel beoordelen we op welke zoekwoorden we ons het beste kunnen concentreren. We behouden ons het recht voor een passende kop en intro bij het stuk te maken. Zo gauw het artikel on line staat vragen wij u akkoord te geven op het eindresultaat. Daarna brengen we het artikel onder de aandacht via social media.

Waar kunt u uw artikelen heen sturen?

U kunt ons bereiken via janhein@legaldutch.nl