Onze Advocaten en Juristen

LegalDutch is opgericht vanuit de gedachte dat goed juridisch advies niet is voorbehouden aan een selecte groep van welgestelden, die de hoofdprijs kunnen betalen. Zelfstandige ondernemers, particulieren of bedrijven die gebruik maken van het LegalDutch-netwerk kunnen rekenen op een advocaat die niet bezuinigt op kwaliteit, maar wél op kantoorkosten.

LegalDutch sluit daarmee aan bij een trend in de advocatuur waarbij steeds meer ondernemende, vooruitstrevende advocaten ervoor kiezen hun carrière bij een groot kantoor te verruilen voor de oprichting van een eigen (niche) kantoor samen met één of meer vakgenoten. Zij hebben de deskundigheid en kennis van een advocaat van een topkantoor, maar hanteren betaalbare uurtarieven en kiezen voor een meer open, persoonlijke en eerlijke manier van communiceren met cliënten op een gelijkwaardige basis.

Omdat elke juridische opdrachtgever én opdracht uniek is, kenmerkt het LegalDutch-netwerk zich bovendien door diversiteit. Afhankelijk van de aard en complexiteit van uw opdracht kunt u kiezen voor een advocaat, jurist of mediator met meer of minder werkervaring, voor een specialist of generalist of voor een echte problem solver of een stevige onderhandelaar. De overeenkomstigheid in het profiel van onze professionals is gelegen in het feit dat zij luisteren naar de wensen en behoeftes van de klant en transparant zijn over hun bekwaamheid en kosten.

En dat maakt dat u een gefundeerde keuze kunt maken voor de advocaat die het beste bij u past.