Workshop Juridisch Bloggen & SEO

Wil je uit je blog meer rendement halen en beter scoren in Google?

Dat kan.

Op donderdag 9 juni tussen 14.00 uur en 17.00 uur geef ik – mr. Jan-Hein Strop – in Amsterdam een workshop Effectief juridisch bloggen & SEO voor individuele advocaten (3 PO-punten).

Met mijn journalistieke en juridische achtergrond leer ik je schrijven vanuit het perspectief van je doelgroep. Zo kun je je profileren als deskundig specialist en bovendien als iemand die de problemen van zijn klantenuva begrijpt. Dat verhoogt de conversie van blog naar contact. Zo ontstaan nieuwe, duurzame relaties.

SEO = Content Marketing

Goed geschreven artikelen worden vaak beloond met externe links en meer shares op social media. En ze worden langer gelezen – allemaal ranking factoren. Effectiever schrijven is dus ook goed voor je positie in Google. Ik leer je de beginselen van search engine optimization (SEO) door gebruik van de juiste zoekwoorden.

DEZE WORKSHOP GAAT OVER:

  • De grootste valkuilen bij bloggen
  • Doelgroepori├źntatie: voor wie schrijf ik? Hoe maak ik dat duidelijk?
  • Toegankelijkheid: hoe vertaal ik juridische kennis in content voor leken?
  • Copywriting-technieken die maken dat artikelen beter gelezen worden
  • Content distributie: hoe bereik ik de doelgroep?
  • SEO: wat scoort in Google? Hoe kies ik zoekwoorden?

NA DEZE WORKSHOP BENT U IN STAAT OM:

  • Gerichter te schrijven voor uw doelgroep
  • Uw artikelen beter geschikt te maken voor vindbaarheid in Google
  • Meer lezers en dus meer omzet te genereren met uw blog

Wie geeft deze workshop?

stropMet mijn langdurige ervaring als journalist (ex-FD) en juridische achtergrond, help ik advocatenkantoren interessante niches te identificeren en met toegankelijke content nieuwe klanten te bereiken. Ik geloof kortom in de kracht van content marketing. De afgelopen jaren heb ik gebouwd aan het blog van LegalDutch, waar tientallen advocaten hebben gepubliceerd. Tegelijkertijd volg ik trends op gebied van legal technology – ontwikkelingen die een grote impact zullen hebben op de (content) marketing van juridische diensten.

Locatie

De workshop vindt plaats in de Regentenkamer van de Uva in een historisch pand op de Oude Turfmarkt 129, tegenover de Munttoren – eenvoudig bereikbaar vanaf het Centraal Station met de tramlijnen 4, 9, 16 en 24.

Kosten

295 euro (ex-btw)

Aanmelden

Heb je belangstelling, mail me dan op janhein@legaldutch.nl. Als je nog twijfelt en meer wilt weten, bel me dan op 06-19675575.

Eerst meer lezen over content marketing voor advocaten?

>> De content marketing handleiding voor advocaten

>> Geheim van SEO onthuld: zo klim je in Google

>> Juridisch bloggen kan zo veel beter

>> Zo breng je content onder de aandacht